BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 12 August 2013

uum here i come

salam,

selamat hari raya dan maaf zahir batin semua. hehe selamat hari raya jugak untuk awak. 

awak awak awak.. tahun ni saya turun johor tapiiii sory saya tak sempat nak ke kubur awak. sebab nak cepat balik. nanti saya datang tao.. jangan risau doa untuk awak always.

ehemm..ehem.. anis tak berapa nak sihat sangat. hari tu anis ada jugak bagi tau yanga anis akan buat entry baru untuk anis dapat mana dgree ni??
ok..ok..sabar.


ok..ok.. nmpak tak? kalau tak nampak kene pakai kantar pembesar.
hehe anis dapat nun disana. Sintok. UUM,sintok,kedah darul aman.
what course? sains dengan kepujian(sains permutusan).
nama macam pelik kan? course ni uum je yang tawar kan. kalau ada pun course ni cume dekat oversea. sains permutusan ni more kepada pure math, dan statistik. rasa macam blurr tu bole lah search dekat internet about decision science ni.

btw, siapa yang dapat universiti tu congrtz. 







-al fatehah-
ahmad zahinuddin


0 comments:

energy save

jenguk-jenguk