BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 21 July 2013

kenapa dia sahaja?

Salam,

hey readers.. 
sory dah lama anis tak update blog. maklumlah sibuk kerja sikit. cari duit nak sambung belajar. ok, isu belajar anis buat entry lain.


anis nak story about today.
tengah-tengah hari buta ni anis boleh pulak senyum, gelak, lepas tumenangis tanpa henti. help me!

manakan tidak, anis bukak blog ni utk nak update blog. after that, anis pegi bukak blog arwah.



kenapa dia sweet sangat? romatik sangat? dia sangat hargai apa yang anis buat untuk dia. kenapa org lain yang anis kenal tak?
anis tak payah luahkan pada dia. dia dah tahu mana nak carik. setiap apa yang anis cakap dia ingat sangat-sangat. 
Ya Allah, kau tabahkan hati aku ini Ya Allah.

kalau anis rasa anis down, dia terus papah anis. bangi anis semanag tanpa pernah henti. kadang-kadang anis pernah membandingkan dia. anis tahu dia tak suke. tapi, dia takpernah menonjolkan yang dia tak suka. dia cuma cakap baik-baik yang dia tak suka. pandai betul dia menghiasi hati ini.

sepanjang anis cuti, anis selalu teringat dekat awak. awak, anis rindu sangat-sangat dekat awak. ni kan bulan Ramadhan. saya harap awak always dekat dengan saya. saya nak pegi simpang. sekarang jugak. saya nak pegi kubur pls.. (ibu tak kasi pegi simpang sorang-sorang. dia kata bahaya utk perempuan. kene tunggu raya)

nak nangis lagi boleh?


pernah beberapa kali pintu hati ini diketuk semula
malangnya, pintu hati yang usang ini masih tidak berjaya menemuai penganti pemilik hati. 
berharap, suatu hari nanti,
pintu hati ini dapat di tawan seperti mana arwah zahin pernah menawannya.








rindu sangat pada pemilik hati ini
-al fatehah-
Ahmad Zahinuddin 

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk