BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 22 July 2013

bulan dan lagu kita

salam

hai.. anis tulis entry lagi. entry sedih buat anis. korang jangan lah nangis. not good. biarkan anis sedih sorang-sorang.
aik? tulis entry lagi? maklumlah dah lama sangat tak menulis. bila sekali menulis tu, ketagih lah pulak.


awak..awak..
dear zahin,
awak..saya baca lagi entry awak. sedih nya. last entry awak, awak kata nak tulis lagi. mana ni? penat dah anis tunggu. last entry awak.. awak kata love u ARMN.. yes!! love u too AZPR.

zahin, awak ada buat dua entry pasal rindu.. yeeeee.. saya lagi lagi lagi banyak rindu awak. saya rindu suara awak sangat-sangat.

awak, awak tahukan saya suka tengok bulan. bangga nyaa!!!!! awak siap buat entry dan post gambar bulan yang awak tangkap. tu cerita mcm mana awak mengurat saya. love it! awak tahu kenapa saya tengok bulan. 
bagi saya, kalau kita rindu kita tengok bulan. maka, kita akan tengok bulan yang sama. sekarang saya rindu awak, awak cepat lah tengok bulan. saya tengah tengok bulan ni :*
sambil tu kita dapat tengok langit dan bintang. kita dapat menghargai kurniaan tuhan. ketenangan dan  lepas rindu tu dapat saya luahkan. 

tapi sekarang awak tak tengok bulan pun. hmmm


awak..awak..

awak masih ingat lagi lah lagu 'kita'. yes..lagu 'kita'... 
awak sengaja letak lagu saya sama dgn lagu awak. supaya saya ingat yang kita ni serasi dan itu semua jodoh. pandai awak kan.
eee..geram.. siap buat entry lagi pasal lagu kita. mengada!


awak, kalau saya ada lampu ajaib atau pun saya di beri satu lagi peluang dalam hidup ni. saya cuma nak satu benda ni. saya nak awak balik dan sentiasa support saya. boleh tak? boleh lah.. please.. i need u untuk lebih kuat dalam hidup. 


mungkin perkenalan kita begitu singkat, tapi awak sangat faham saya.


awak, malam ni saya nak mimpikan awak. hadirlah dalam mimpi saya. saya rindu sangat ni.
sayang dan rindu awak lebih-lebih walaupun awak tinggalkan saya tanpa cakap apa-apa pun dah dalam 2 tahun.


tu lah.. malaikat-malaikat dah tak sabar nak lindungi awak. bidadari syurga pun dah tak sabar nak layan awak. haa..ha.. jangan lupa, saya dah book satu tempat sebangai bidadari awak. jangan buat-buat lupa ya.










rindu awak.
-al fatehah-
ahmad zahinuddin



0 comments:

energy save

jenguk-jenguk