BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 16 June 2013

its bleeding..

salam..

hey! its bleeding. ni bukan excident ke apa. haha.. mari story.

last week anis cuti 2 minggu. yeah!! cuti nak kawin. eh bukan bukan cuti sem lah. so, habislah sem 3 anis. dan now is sem baru. sem akhir. dan, anis akan lompat-lompat pergi degree pulak. fuhh tak sabar nak alam univrsti pulak.

so, dengan cuti yang sangat tak best, anis duduk rumah ternak lemak. layan adam hawa sampai episode 52. meraton ke ape? bole lah. untuk meghilangkan kebosanan. anis pegi lah klinik gigi swasta. ceh! bajet nak selesa dan selamat kan. saja-saja nak scalling gigi. dah 2 tahun tak scalling gigi. dah banyak dah karang anis bina. bole buat pameran lah kalau di korek.

dengan penuh excitednya pegi sorang-sorang. orang tak ramai mana pun. and anis customer yang ke 11. fuhhh... lepas susah payah dokter kelantan tu korek my gigi. keluar gak air mata. sakit wooo.. dah lama tak pg korekkan. dengan seronoknya keluar klinik dgn gigi dah polish. *dancing. balik je rumah gigi bleeding. just gigit kapas. mama kata nanti baik lah tu.

malam tu tidur. dalam pukul 4 pagi tersedar yang mulut penuh darah. habis pipi semua tumpah darah


 

 


  
 


 
  tengok sampai bengkak.



 -al fatehah-
ahmad zahinuddi 

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk