BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 16 June 2013

its bleeding..

salam..

hey! its bleeding. ni bukan excident ke apa. haha.. mari story.

last week anis cuti 2 minggu. yeah!! cuti nak kawin. eh bukan bukan cuti sem lah. so, habislah sem 3 anis. dan now is sem baru. sem akhir. dan, anis akan lompat-lompat pergi degree pulak. fuhh tak sabar nak alam univrsti pulak.

so, dengan cuti yang sangat tak best, anis duduk rumah ternak lemak. layan adam hawa sampai episode 52. meraton ke ape? bole lah. untuk meghilangkan kebosanan. anis pegi lah klinik gigi swasta. ceh! bajet nak selesa dan selamat kan. saja-saja nak scalling gigi. dah 2 tahun tak scalling gigi. dah banyak dah karang anis bina. bole buat pameran lah kalau di korek.

dengan penuh excitednya pegi sorang-sorang. orang tak ramai mana pun. and anis customer yang ke 11. fuhhh... lepas susah payah dokter kelantan tu korek my gigi. keluar gak air mata. sakit wooo.. dah lama tak pg korekkan. dengan seronoknya keluar klinik dgn gigi dah polish. *dancing. balik je rumah gigi bleeding. just gigit kapas. mama kata nanti baik lah tu.

malam tu tidur. dalam pukul 4 pagi tersedar yang mulut penuh darah. habis pipi semua tumpah darah


 

 


  
 


 
  tengok sampai bengkak.



 -al fatehah-
ahmad zahinuddi 

singapore to indonesia

Salam

hai my readers. sory dah terlampau lama tak update ni blog. biasa lah sibuk cari pakwe baru.ehh tak tak.sory ye adik Hanis dan my miss mimi. 

malas lah nak cerita sedih-sedih. bak kata kawan-kawan semua. anis kene KUAT. Tuhan bagi dugaan tu pada hambanya yang mampu sahaja. Maka dengan itu, Tuhan itu tahu yang hambanya yang sangat comel ini terlebih kuat.

anis nak share  pada semua. yang anis dah habis matrik!! time waiting for degree. lps degree kerja + master. bila nak kawen? ada jodoh kita kawen ye awak. tapi awak dah tinggalkan kita dulu. macam mana ni?

cuti ni apa anis buat sampai tak sempat nak update blog? sory yer my dear sweety.

anis merayap ku USS ( Universal Studio Sentosa )
saja je. memenuhkan masa yang ada.






lepas tu.. merayap ke jakarta-bandung.

 



 


 banyak sangat gambar. ni je gambar yang mampu di tamapal. tak larat, esok kerja. mao carik wang.nak kawen. eh..tak tak. nak sambung belajar.

bila free lagi, nanti anis update lagi ye awak-awak.






rindu arwah zahin,
bulan puasa ni insyallah ill come to ur house. nak teman ur mum pulak puasa. boleh tak? boleh lah. kalau awak ada kan best. boleh lambai-lambai awak di bumi mesir.
awak je nampak saya, saya tak nampak awak. macam mana saya nak lambai? tapi,saya tao. awak boleh baca hati saya tanpa saya bagi tahu.




selamat malam awak.


-al fatehah-
ahmad zahinuddin
 

energy save

jenguk-jenguk