BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 18 November 2012

Ligamnt ku koyak

Salam,

Hai Readers. untuk pembaca yang setia jelah. Sory anis dah lama tak update. Sibuk dan anis tak sihat. Awak, saya rindu dekat awak. Awak tak rindu dekat saya, saya piat awak. (Bestnya kalau awak masih di sisi saya). Tengok couple always together bincang problem and solve problem. Rindu masa zaman kita dulu. Dah setahun pun awak takda dekat sisi saya. Tapi, Insyallah saya kuat. dan saya akan usaha untuk untuk kuat.

Awak, awak nak tahu tak. minggu lepas saya keep sakit tangan. Saya buat tak tahu je. just tuam, makan panadol extand and sapu minyak panas je. Tapi, entah lah makin lama makin saya tak boleh tidur sebab sakit sangat tangan ni. tangan kanan pulak tu.
ni kes hari jumaat hari tu lah saya pegi main badminton. 

tapi, saya main kejap je pun. bukan main sungguh -sungguh pun.
hari ahad tu saya dah tak tahan. saya mengadu dekat mama. mama suruh indepndnt. pegi check nama felo yang bertugas. felo lelaki. hari ahad. awak rasa dia nak hantar tak saya pegi klinik ke or pegi hospital hari ahad? tak!! dan takkan!! di suruh tungg hari isnin pegi klinik dalam.
saya dah tak boleh tahan. keluar air mata nak tahan sakit.





nasib baik classmate perents datang. so, mintak tolong dia hantar ke klinik luar. thanx Shahirah and family. Pegi klinik lar, dia bagi ubat makan, ubat sapu and sau suntikkan. ha? suntikkan? yes!! suntikkan di PUNGGUNG. ulang balik. suntik di PUNGGUNG. damn!! sakit! 



dalam beberapa hari tu balik putra mama ambik. firstly saya terus pegi poliklinik dekat presint 2. ALONE. kene lah berdikari, dah bole jadi mak orangkan. bila doktor check.. dia kata terus ke hospital ye..wad emegency. huh? wad emergency? bole terberak dengar. doktor kata takut patah or tisu koyak. jantung nak pecah dah. dgn tangan berbalut,

dari wad emergency ke tempat x-ray. dan keputusanya.......

tidak patah..
tisu mungkin tak koyak..
cuma ligmnt koyal. 
what??? ligmnt?? yes!! ligmnt koyak. 
so, dia bagi ubat sebeban. 3 month jangan buat kerja berat. kesian :(



paling tak suka nombor ni. tengok tu. jauh kan? ni nombor nak ambik ubat. 
macam ni ceritanya. farmasi sebelah genie. so, lpas ambik nombor aku perlu kan kerusi. nak tampung tangan berbalut ni memang tak lah kalau sambil berdiri. dah lah chair kat farmasi penuh. sampai org berdiri. so, dgn slumber aku duduk kat tempat ginie. mula-mula tak perasan. bila pandang kiri kanan, asal org keliling aku ni mengandung? dan tbe2 akk sebelah ni tny. dah berapa minggu? haha.. style! aku kata.. tak..tak.. saya tak mengandung. kawen pun belum. saya perlukan kerusi nak tunggu ubat. smapai turn aku ambik ubat. bro tu panggil. puan, ni ubat puan. sedey!! puan?? 
 










harap maklum. tulah salah 1 sebab dah lama tak update. bukan setakat sebuk study, tangan ku :(







al fatehah buatmu
(ahmad zahinuddin)

energy save

jenguk-jenguk