BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 29 May 2012

one step a head -_+

salam,

just nak bersyukur, Alhamdulillah. 
First, anis masih hidup pada hari ini. anis ingat anis dah tak jumpa dah hari ni. dengan batuk teruk, demam, seleseme, athma, SUSPEK DENGGI?, jantung laju semacam bagai orang belari, nafas tak bole tinggi.
hish!! anis ni asik sakit je. pegi duduk jelah kot hospital tu. senang, sakit je tidur wad. sihat, jaga wad.

next,
nak besyukur, 
result PSPM 2 anis alhamdulillah,
nak kata teruk, mungkin ada yang lagi teruk. nak kata bagus, ramai kut yang lagi bagus. so, alhamdulillah lah tuhan nak anis terus dan tidak putus asa untuk menuntut ilmunya.
so, bagi yang berjaya, CONGRATZ! bagi yang kurang berjaya, keep it up.. mungkin tuhan xnak bagi kamu rezeki di situ. tuhan nak bagi kamu rezeki yang lebih baik di tempat lain. sabar, dan cuba cari rezeki yang tuhan nak bagi tu. jangan hanya tunggu rezeki turun dari langit.

apa pun yang kita buat, kena ONE STEP A HEAD. biarlah orang kata ni kita ni mengelabah ke, kelam ke, bajet nak buat dulu, berangan lebih ke.. apa-apa jelah yang sama maksud dengan benda tu semua.
bak kata ayah anis, jangan dah nak berak, baru nak gali lubang. bunyi dia macam tak senonoh je. tapi, betul kata-kata orang tua tu. 

kalau orang tua nasihat tu, betul lah apa dia cakap. jangan lah nak cuba malas nak ambik port. semua tu ada betulnya.

thnx kawan-kawan doakan anis.



zahin.ahmad saya sakit rindu awak...
btw, thanx awak doakan saya


(al fatehah buat ahmad zahinuddin)

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk