BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 28 March 2012

Happy Birthday Handsome Boy!!

salam, 


Happy Belated Birthday ADIK!!!


ARMIN RAFIQIN BIN MOHAMED NORAZMAN

 Kesian birthday boy ni. sambut birthday dekat hospital.. 27.03 dia operation gigi dia, 28 birthday dia.
alhamdulillah operation semua dengan jayanya. sian dia muka sembam, tak bole bercakap, tulang belakang dia masuk tiub, makan  pun nestum je.

so, untuk birthday dia request dekat dokter nak makan maggie. poning kepalo dokter tu. than, dia suruh pembantu perubatan tu tukar dokumen dia. dia tak nak kat papan dokumen tu umur 8 tahun. dia nak 9 tahun. dia kata, semalam birthday kita lah. pening kepala semua orang dengan permintaan dia.



sebelum kena operate

lepas keluar OT masih dalam bius

habis operate..dah sedar



muka dia sembam dan tak boleh bercakap

HAPPY BIRTHDAY ADIK!




(al fatehah buatmu ahmad zahinuddin)

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk