BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 28 March 2012

aku terima nikahnya 2..

salam,


second entry untuk hari ni.
mulut ini bertanya pada dude.


anis: kenapa tuhan bagi anis dugaan yang berat? kenapa anis tak ikut zahin je? 
dude marah anis.


dude: semuanya tuhan dah rancang. jangan jadi pengalah. zahin tak suka kalau dia tahu anis cakap macam ni. 


dude: kalau anis ikut zahin, mesti anis tak dapat capaikan cita-cita zahin, mesti anis asik nak bebelkan zahin, mesti tiada siapa-siapa yang ingatkan dia dan sayangkan dia hari-hari. dan mesti tiada siapa yang nak doakan untuk zahin macam anis buat selalu. 


dude: tengok sekarang awak adalah perempuan yang kuat. awak kenal famly zahin. kalau dulu, awak ada kenal? tegok, awak kenal dan baik dengan adik zahin. kan dude dah kata, semua yang berlaku ni ada hikmahnya. dan yang paling baik, anis dah memahami dengan apa itu qiamullail yang zahin selalu suruh buat.
see!!! tuhan tu maha kaya..


anis: ok dude apa-apa pun saya setia. dude, anis tak mampu nak jadi macam myza (blogger). dia pun macam anis jugak. baru-baru ni dia dah bertunang. 2010 razin meniggal, 2012 dia dah bertunang. anis tak mampu macam tu..

blognnya

untuk awak



Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu

Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu





dude: dan satu lagi. tolong ingat ni sampai bila-bila. setiap yang berlaku tu pasti ada hikmah dia. dan setiap apa yang tuhan ambil, pasti dia akan beri yang terbaik untuk anis. so, zahin nak anis dapat yang terbaik. dia nak tengok anis happy. tolong kenang jasa dia

anis: ok dude. thanx




(al fatehah buatmu ahmad zahinuddin)

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk