BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 31 December 2011

stoooopppp!!! 2011!!

salam,


2011!!! hari ni hari terakhir untuk tahun 2011. kita dah tak akan jumpa 2011 lepas ni. please, i need someone that has magiction yang boleh frezz kan 2011. terlampau banyak kenangan yang tak boleh dan tak perlu saya lupakan tahun 2011. 


jika ia nya masih ingin kehadapan juga, tolong berhentikan kenangan saya. maka, berhentilah nafas ini. saya tak mampu untuk melihat tahun hadapan.


apabila orang lain bertanya bila arwah meninggal? saya akan menjawab 4 sept 2011? 2011? ya Allah! lama tu awak. tolong lah awak, saya ni manusia biasa yang tak tahu apa-apa. kenangan awak, ajaran awak banyak sangat-sangat. 


awak, ingat tak awak yang selalu ajak saya tahajud malam-malam. sebab saya selalu kata saya selalu migrane. dalam tahajud itu awak suruh berdoa. alhamdulillah awak, saya dah tak migrane macam selalu


awak, ingat tak awak pernah berkata pada saya. saya kan selalu jugak free hair. awak kata, boleh tak mahkota perempuan itu hanya untuk awak sahaja? tak salah kan? dan hari terakhir awak, awak hadiahkan saya tudung.


awak, awak ingat tak awak pernah berjanji dengan saya. jika kita bertunang nanti, awak nak bawak kedua ibu bapa awak, saya dan kedua ibu bapa saya ke mekah untuk umrah. awak nak ajak kami beristikharah di sana. 


awak, saya selalu kata yang kadang-kadang saya rasa takut dan rasa ada yang ekori saya. Dengan tenang awak mengajak saya membaca yassin. tenang sungguh hati saya memandang kalimah Allah itu awak. 


kenangan 2011 dengan awak.


-chat dengan awak
-confrnce dengan awak and kak nadia
-confrnce dengan awak and amin
-skpe dengan awak
-dating dengan awak
-lepak tepi tasik
-pg warta
-pg mines
-pg alamanda
-pg mydin
-pg hantar armin
-pg jalan-jalan dgn mekna
-pg hatar mama ke hospital
-pg merayap 1 putrajaya
-pg beli baju awak
-pg nilai
-pg kl
-pg seremban
-pg ice room
-pg bank
-makan ice cream macflurry strawberry (we love this)
-tengok wayang. (saya je tengok, awak tidur)


* ya Allah banyak sangat kenangan saya dengan awak. tolong, saya nak 2011 je boleh?


awak, saya tengok cerita ombak rindu.(tengok lepas download) lambat sikit tengok coz sibuk. awak, saya melalak.
awak, boleh tak lagu ombak rindu tu saya nak nyanyi untuk awak? boleh lah. saya nak nyanyi khas untuk awak.




awak, hari ni saya outing. ye, outing dengan roomate saya.
awak kenalkan roomate saya? kami tengok wayang cerita lawak.
untuk tutup kejap kenangan 2011. tapi kejap je awak, lepas tu saya ingat balik. macam mana ni?












tada!! kfc...



awak, saya pegi nangis dulu ye. selamat malam



(al fatehah buat ahmad zahinuddin)



0 comments:

energy save

jenguk-jenguk