BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 5 November 2011

sanggupkah aku?

salam..

Ya Allah!! cepatnya masa berlalu..
2 bulan dah awak tiada di sisi saya..

Awak.. esok nak raya lagi.. Esok raya Aidil Adha..
Saya tak sanggup nak raya lagi.. 4 hari selepas hari raya lah awak tinggalkan saya..
lepas ni siapa pulak nak tinggalkan saya? tolng jangan!!
awak, saya tak sanggup nak dengar takbir.. hari-hari biasa pun, air mata ni dah bocur. ni nak hadapi raya semua..

awak, esok insyallah saya datang raya rumah awak lepas sembahyang. tu kan yang awak pernah mintak pada saya? saya tunaikan awak.. awak bila lagi? hari tu janji nak datang beraya di rumah saya. mana janji awak sayang?

sayang, insyallah esok saya datang ke pusara awak. awak, mampu ke saya awak? saya tak sanggup nak tengok pusara awak. saya nak tengok awak. bukan pusara awak. awak, awak kat mana? awak tak nak jumpa saya ke? awak, saya rindu awak. saya nak jumpa awak.
awak, bangun lah. saya rindu awak..
sayang, doakan saya kuat awak. saya rindu awak, saya nak jumpa awak. doakan saya kuat untuk jumpa awak ye sayang. awak, doakan saya tak menitiskan air mata di atas pusara mu sayang. saya tak nak awak sakit.

Ya Allah!! kuatkan hamba mu ini Ya Allah!! diri ini tak sanggu nak hadapi dengan dugaan mu Ya Allah!

sayang! saya tak sanggup!!
-_-,    ;(



tengok! kad awak always kat dada saya.. belakang saya.
awak, key chain tu ada lagi.. 'In my mind'..  awak, 'You are always' mana? awak bawak sekali ke?
alyn kata, dah da kat hp awak. tmpat tu je yang pecah. key chain nye pon dah takda. thanx dear..


ok! comel! hehe (awak cakap)

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk