BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 10 October 2011

sayang, saya rindu

salam,

sayang.. saya rindu awk.. awk rindu saya tak?
sayang, saya demam.. takda org nak jaga saya dah mcm awkjaga saya dulu.. saya makan ikot sedap saya je sekarang ni..
dulu, awk cukup marah kalau saya makan burger, nasi lemak, roti canai. saya suke bentak2 nak makan jugak..
skrg, saya baru tau kenapa awk xkasi makan benda2 tu dulu..

saya demam sesme teruk.. asik bersin je.. i cant sleep..
dulu, klu saya sakit and xbole tido, awk lah angel saya yg akan teman saya.. skrg, saya sorang2.. angel saya dah xde.

dulu, awk yg akan paksa saya pg klinik, skrg saya kne paksa dri saya pg klinik. sbb awk dah xda.awk, saya dapat layanan yg paling biadap kat klinik td.. saya nk bg tao awk je, tp awk dah xda. so, saya simpan sorg2 tao. nnt kat sana saya crita. awk, saya makan ubat dah.. tu pon saya paksa diri saya makan ubt, sbb saya tao awk adalah manusia yang paling risau kalau saya sakit. saya kena paksa diri saya, sbb saya dah xda awk yg tukang paksa saya mkn ubt. awk, saya xreti nak mange time utk makan ubt, saya ikot masa saya je nk makan ubt, coz dulu awk yg akan mngekan. bole ye awk?? janji saya makan.

 

awk, hari tu saya keluar pg alamanda.. teringat time kita date kat alam.. tempat yg wajib kita pg taman tasik kat alam.. tempat yang sgt tanang.. kita ddk situ bukn buat ape pon, awk lah.. ajak saya usya orang..sbb kita tatao nk dating tu kena buat apa..
sbb cara kita dating kwn2 saya kata pelik.. kita bncang pasan duit yg akan datang..

saya pg lepak dgn adk saya and kawan2 dia.. sbb awk xda.



dengan budak2 busuk...

1 comments:

amaliarahaina said...

woit... kawan aku tuh !!! kurang asam ko ckp kami busukkk !! mcm ko wangi sgt.. pigidah...

energy save

jenguk-jenguk