BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 22 October 2011

sayang!! excident!!!

salam,

sayang, saya fly.. fly?? bukan sebarang terbang ok.. kolej tak bagi outing n balik bulan ni sampai raya haji nanti. Tapi, saya kat ipoh ni. Jangan risau, saya dengan famly, bukan dengan sapa-sapa pun. Ayah seludup je, kan awak yang ajar saya fly dulu. Awak lah, turun kan kat saya and alyn..dah kami ikut sama.

ahaks!! sory, tajuk nak gimik je.. ni cerita pasal Ahmad Zahinuddin..
bila saya nak cuti sem ni, saya teringat yang awak excident. Your first excident. Masa tu, awak kata awak nak balik malam tu jugak lepas exam. tapi, awak tanya saya dulu..bole tak? sebab along nak guna kreta nak pegi KL esok nya. saya tak bagi, malam kot. saya kan lagi kenal sayang saya..awak suka bawak laju and suka ngantok. hish!! saya kata btolak lah lepas subuh..saya janji saya temankan. penat tao saya pujuk, saya suruh awak tido kat bilik lan kalau awak cuak.. awak ikot cakap saya. Yay!! actly saya tak sedap hati, tu yang tak bagi gerak malam tu.
pagi tu, awak gerak from Shah Alam..saya teman, and awak kata ngantok, kata dah. saya suruh awak take a nap, awak suruh saya kejut awak.. huhu, sory saya pun tertido.. pastu, saya kene marah.. awak bangun-bangun awak marah saya sebab saya tak kejut awak. sory awak, tak sengaja. on the way tu, ok je.. masa sampai kat jasin, awak kata hujan.. saya always pesan.. jangan bawak laju-laju..kancil tu ringan, nanti melayang.

sudently, tengah sembangg-sembang, suara awak takda. awak cuma cakap nanti awak call balik, emergency. Sayang!! kenapa ni!!???

ok, my dear excident.. dalam hujan tu..kreta awak berputar dekat lane laju..n lampu belakang kiri langgar boder.. eeee!!! saya dah pesan. and kreta awak bertentang arus.. awak cerita kat saya, awak stay kat dalam kereta, seb baik tak apa-apa.. bile lama sikit baru awak bukak hazard lamp, bukak bonet depan and awak klua. sian sayang saya sejuk. awak berdiri kat tepi jalan dalam hujan and kesejukan tu tnggu org PLUS datang.. sian sayang saya.. huhu..
nasib baik siang, sayang..klau awak btolak malam tadi, hmmmm memang awal lah saya tak jumpe awak.

lama jugak kreta tu settle..magrib jugak awak sampai rumah. sian awak. pintu belakang belah kiri tak bole bukak. nasib baik awak tak apa-apa..cuma terhentak je. tu pun, awak asik action dengan saya yang awak dah ade pengalaman excident, saya ade?? sabo jelah..tak baik action tao..


hmmm.. ni yang first excident..


second excident tak yah crita ye.. nanti say nangis, sebab awak dah takda nak crita macam mana excident tu bole berlaku.. saya cuma dah crita macam mana yang saya hadapi je..

sayang saya jatuh??
alolo..cian nye.. tulah, main lari-lari lagi..
comel je budak? budak lah sangat..18 sudah.. bulan 12 ni.
masa pegi BTN dekat Meru.. awak lah, main kejar-kejar dengan Azam, Azlan, Amir.. hmmm sabo jelah.. kan dah jatuh. habis tangan dengan lutut tu.. nasib baik muka tak apa-apa. tao pulak sakit and nak nangis.. geram saya tao tak.. kecik benor lah kan nak main kejar-kajar.. hish!! lain kali main dengan saya je. tulah, main tak ajak saya, kan dah jatuh..

ok, pic ni tak yah nak tengok lama-lama.. pakwe i memang seksi.. so, what???

sakit ye?? darah ye??

sian nye dia.. main lagi.. mengadu pun tak gune, saya lagi bebel kat awak. lain kali, dah jatuh tak yah ngadu.
 (ade ke lain kali) hmmmm  --_--,

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk