BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 13 October 2011

rindunya.. sayang, hujan turun lagi

Salam,

(Al- Fatehah kpd Arwah Ahmad Zahinuddin)

Sayang, semalam genap awak tinggalkan saya selama 40 hari..
Walau awak tiada disisi saya, tapi saya dapat rasakan yang jiwa saya ikut awak.. awk membawa jiwa saya sekali...


Semalam, your famly buat kenduri utk awak, along and acik. Kak Mira pun ada.. Alyn pun balik..(fly actly).Saya je tak dapat datang. Saya mintak maaf awak. Saya tak dapat balik. Saya dah nak exam last sem. Saya xdapat tolng ibu dalam kenduri tu. Saya tak dapat tolng untuk bahagian awak. Saya tak dapat buat macam kak mira buat.


Malam tadi saya ada skype dgn adik awak and Kak Mira..
Knape adik awak cantik sangat sayang? Skype kejap je..


Sayang, semalam saya tak makan seharian. Saya cuma brakfst minum susu and makan sausge tha, sampai malam saya tak makan. Nasi tengah hari yang saya beli pun, saya tengok je. Saya tak rasa lapa pun. hari ni pun saya tak makan apa. saya tau awak mesti risau. tp, saya tak lapa.. macam mana? awak jangan lah marah saya.


Sayang, saya ada text kak mira..
She said, ibu menangis semalam bila cakap-cakap dengan kawan-kawan dia. sian ibu sayang. alyn pun menangis semalam.
Sayang, Kak mira kata.. ibu pakai baju kurung putih yang bunga-bunga purple. baju yang awak belikan untuk ibu tu. awak ingat tak sayang? tolong lah ingat sayang. Please, you need to memorise it.
Kan baju tu kita beli sama-sama dekat seri kembangan. Siap beli dengan tudung sekali.


Awak kan kata, awak xpernah beli apa-apa untuk ibu awak. Tu lah barang yang terakhir awak belikan untuk ibu.
Sayang, kak mira kata ibu happy sangat pakai baju tu. ibu suka sayang. ibu suka!! saya nak bagi tau satu dunia. yang ibu suka sangat atas pembelian awak tu sayang. ibu happy. ibu siap bagi tau kat kawan-kawan dia lagi yang baju tu sayang belikan. sayang, im happy with u..

that all my beloved, saya harap awak baca benda ni. saya tau Allah maha kuasa. apa yang awak nak, mesti bole.

sayang, ingat tak benda kecik ni??


.: YOU ARE ALWAYS        IN MY MIND:.

2 comments:

amaliarahaina said...

so touching der~ u make me cry lah mak cik... ergghhh... i still remember when u both bought the baju kurung for his mom..

amaliarahaina said...

oit.. so touching ler~ u make me cry... i still remember when u both bought the baju kurung for his mom...

energy save

jenguk-jenguk