BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 14 October 2011

mimpikan awak..

salam..

hai sayang... awak apa khabar?? awak rindu saya tak?? saya rindu awak.. awak, saya dah sihat..


tp, saya masih tak lapa.. saya makan sikit je.
betul orang kata, bila banyak makan or badan naik.. mesti orang kata bahgia. macam kita dulu. tapi, skarang tah la sayangg.. saya bukan taknak makan. tp, saya tak lapa pun. pelik kan.
saya call ibu awak sayang, ibu awak pun suruh makan takut perut masuk angin.


sayang, dulu awak lah yang akan teman saya. sentiasa. sekarag saya dah takda peneman. sayang, keblkgn ni macam-macam jadik kat kolej. saya takot. dengan histeria, pocong lagi.. sayang, saya takot.

sayang, hari tu saya mimpi awak text saya.
awak kata awak hidup lagi dalam text tu.. awak kata jangan risau, dalam excdnt tu awak paling tak teruk sekali. than, saya tersedar. saya tengok text. tak de pun sayang.. nak text tu!! sayang!! nak text tu. sayang, hari ni my turn pulak buat kenduri untuk sayang. tapi, saya tatao lah awak ape yang jadik dekat rumah. saya tak bole balik. sume famly uruskan. saya dah jemput famly awak sayang. tp, ibu kata ayah kerja hari ni.. so, dia tak dapat datang.

as usual, mama belikan yasin and tampal nama awak sayang. macam kenduri kawan mama dulu.

sayang, malam tadi mama pulak mimpikan awak. pukul 7 pagi dia dah cal saya. dia crita yang benda tu berlaku kat restoran. tenringat pulak kita pegi red wok sayang. awak pakai baju warna biru cair. ha?? sayang ada ke baju warna tu. warna pink cair ada lah kan2? mama kata awak makn magie goreng..mama kata mama dapat tengok awak gelak yang saya suka tu.. gelak tak nampak mata.. eee comel je.

mama kata, dapat jugak dia lepas rindu dekat awak sayang.
mama pun rindu awak? awak.. saya pun rindu awak jugak...


comel nye.. sayang sapa ni??  mama mcm ni ke arwah gelak dalam mimpi tu??

sempat gak snapshot.. hehe 

2 comments:

onnie sepet said...

awak,,saye suka ikot blog awak,,,,,saya munat baca kisah awak n sayang awak,,,,,hurmmmkadang kadang saya pula nages tapi saya tahi berat mata memandang, berat lagi bahu memikul,,,,percayalah, ada hikmah disebaliknya

.:AN!!sVerssionN:. said...

thanx my follower..
xde pape pon dlm blog yg usang ni.. cuma kisah2 dgn arwah je.. kat sini je yg dpt luahka perasaan.
ya! i know that...

energy save

jenguk-jenguk