BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 18 October 2011

count down.. miss u..

salam,

holaa.. pliss dont make me fill dizzzzzzzyyyy...
mnggu ni mnggu study week..  FINE!!! 3 mnggu xbole outing n balik... 10sion gle... ahhhh...
mnggu ni dah start study week.. jumaat ni contdown untuk start.. paper ENGLISH ye.. juamaat ni...
jumaat depan Math, mnggu lg 1 nye..Isnin: Scn Comp, Rabu: BIO and last Kim hari Khamis... 

Yeahhh!!!! pastu bole balik slame 2 mnggu je... -_-'
1 bulan macam bdk U ye... ni sekolah lagi..

mao balik!!! rindu sama.. bantal busuk, katil..
n pada Ahmad Zahinuddin (klu saya balik, bole ke saya dapat jumpe awak mcm dulu??)...
hmmm.. jawab lah...


dulu, bila saya balik, awak lah orang yang paling bahgia sekali..
me too!!! skarang?? hmm. saya nk balik cuma nak famly, n bilik je.. mood nak balik pun tak de lah sungguh mana pun.

coz, bila saya masuk je, saya akan tgok dinding.. saya akan pegang dinding dan igt kat awak...
saya akan teringat time kita cat and pasang boder rumah saya sama-sama...
bila saya tgok langsir kat dapur, saya akan ingat awak lg..
awak yang pasang benda tu. saya duduk kat ruang tamu, saya tengok dinding.. awak yang pasang frame tu..
saya akan masuk bilik bawah.. awak pernah tido situ.. atomaticly saya akan baring nak lepas rindu..
than, bila saya nak makan.. saya teringat lagi.. comel je orang yang kuat makan goreng pisang tu.. sapa ye?? suke goreng pisang rupa nye...malu2 konon...
saya akan lari masuk bilik pulak, kat bilik lah saya bnyak hbiskan masa skype dgn awk...

AWAK!!!! saya tak nak balik lah... banyak sangat kenangan awak dekat rumah tu... nanti saya nangis...

tp, saya nak balik.. sekurang2 nye saya dapat luahkan sume tu...
saya nak pegi kubur awak.. tunggu ye awak...





penat.. smpi tertido...



 

saya nak skype dgn awk mcm ni lagi bole?? kan awak suruh tnggu saya pukul 4pg...

2 comments:

SyEraa said...

anis sak kan sabar bnyak2 ... bile rindu bnyk sedekah al-fatihah yee :)

.:AN!!sVerssionN:. said...

tak bole.. saya rindu sangat2.. saya pun mau skype macam syeraa jugak. saya cemburu bile tengok syeraa skype dgn fizee

energy save

jenguk-jenguk