BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 1 July 2011

matrik?? knape mcm sekolah??

salam,
HHHHOOLLLAAaaaaa!!!!
Dah lame sgt2 x membelog..tgok si ema n mak kita.. cik tan2 rajin je blog memblog... sebab aq di sekoh.. what?! sekolah?? matrik ni aq rase mcm life kat sekolah... bru 1 bulan aq ddk kat sini.. brg aq dah kne rampas.. dah ade spotcheck mcm kat sekolah tu.. habis loker aq kne geledah...
yg aq palng x puas hati tu..
mmber klas aq yg ajk blog nye.. dia lah yg serbu bilik aq... chck punye chck..terkantaoibwk soket?? wht the F!!! xkan soket pon xbole bwk.. aq bukan nk gune sume plug kat soket tu pon... aq nk pnjg kan wire lah sengal... bengang gile babeng ni..
mane tak nye... roomate aq ni jnis suke tdo x kunci bilik...
dah 2x bilik kita org kne masuk...
mcm aleh2 ade je buku report aq n bju wawa..
hmmm..mcm hari khamis... aq sorg je balik awl.. pkul 1 dah hbis n xde klas.. klu aq tdo n kunci bilik, mcm xde function utk aq tdo... nnt roomate2 aq balik.. dorg tdo xknci pntu...
sakit hati aq... huhhh..dah lah dlm bilik ni aq sorg je yang bwk net book ni..panas gak klu2 aq chrge laptop...xkn nk tnggl je atas meja.. krg ade org masuk amik..free2 je...
hish!! pling2.. bg lah bwh soket yg wayer pnjg bagai tu.. dgn alasan yg paling x munasabahahhhhh...
watt tinggi sgt..nnt bole blackout.. wht THE!!!! xkan yg utk pnjg kan wayar pon x bole?? ni utk keslmtn beb..

ahhhhh!!!! 10sion.. dah la dgn assmnt bnyk gile n quiz lg...adehhh. hadapi dgn tng je lah...
hish!! backstble punye mmber... jaga lah kau.. xde mkne nk niru aq dah lps ni ye.. g mam lah kau.. nak sebat aq?? BAK DATANG!!!

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk