BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 7 July 2011

Bersih oh semak....

Hollaaaa!!! 
Yeah!!! hari ni mao balik...mayb balik..
nk je maki2 tentang bersih tu bagai.. bru cadang nak pakai baju kuning hari ni..dah kne halang.. so, dgn pakse rela pkai lah jubah aq yg black eye peace ni... hoho paneh.. tapi! demi jumaat yg penuh barakah ini.... aq rela.. weee!!! sama dengan apek pulak hari ini. apek!! sy nk jubah nnt awk pg mesir...hoho suke2 je oder.. nak! bayar!! igt apek cop duit??.. errr.. ok.. i will pay for you. hari ni maooo!! balik!! balik putra.. tp, mama xkasi balik. pasal bersih bagai tu lah.. dah bnyk roadblock... ayaaa!!! semak lah.. xbole nk lalu KL... 10sion... time2ni lah pulak hindu tu nk buat.. tp!! demi ayah aq yg aku cintai... yahooo!!! bole balik.. perak to putra...ayah kata..ayah cuba.. hahaha.. skrg ni..xde any commnt...
pasal bersih tu punya pasal.. hari ni..aq bawak balik bju kotor bnyk2..nk cmpak kat org yg bersih tu... hoho.. nak balik!!! frst time beb aq balik..
smlm adik aq yg paling nk kne pang dgn aq tu call... siot je..
 weh!! aq dpt cuti free.. aq pang krg.. yelah!! kau tu sekolah KL.. aq ni metrik hutan weh..
krg tak pasal2 bersih tu serang sekolah kau yg cntik bagai 'kolam AYER' kay tu.. sebot elok2 tao.. bukan AIR... tp.. Ayyeeerrrr... hoho.. chow!! ni blogging kat lab comp.. lctr xde.. hri ni 1jam je aq bljao.. tu pon lctr math!! yeah!!!

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk