BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 31 July 2011

First day pose kat matrik

salam..
gedebush2... pg buta..xde lah nk membuta sgt.. kul 4 aq dah jdik tukang kejut org. dri dlm bilik ni smpi..katdlm phone aq kejot...
smgt nk puase lah kata kan..gosok gigi bagai2..dgn baju tdo aq sauk kardigen with wawa n cik zaty kita...kahhhh.. mai2...g cafe.. cafe C dgn A je bukak beb.. smpi2 makanan xdak.. than ade guys.. mak oiii!!! gile lah.. asal llk g cafe pompan?? tak beragak weh.. dgn alasan plng taik...iaitu cafe A koto dan mahal.. sioottttttttttt....mmg panas aq.. ade pon 1 tray nasi gorg..
hoho lebih buat hati aq panas bile nak menyenduk.. nasi gorg pon tibai lah yek..
si joyah tengah menyenduk.. dgn penuh kesabaran nye aq menggu joyah menyendok dgn lengan nye.. pelepak..pelepak..
hayaaiii!! my turn...
Lahan*... haram Jada*... sia* je.. bru aq nk pgg senduk tu... si joyah sebuk menghulur senduk tu kat mmber dia yg jauh sebatu.. dgn mmber nye yg sgt xbertamadun..menghabiskan nasi 1 tray tu...
panas gile hati aq... Lets zaty!!! kita meroti jelah...masa nk bayar roti tu.. naik menyampah aq pndg muke mmber si joyah tu... klu cun 1 hal gak..ni bnyk betul anak2 bulan yg x kluar lg..
lps tuuuu...sibuk menegeluh lmbt.. hey deyyyy!!! popmpan yg xbertamadun...
kami org profesional.. ikot cara profesional ok.. ikot turn..
nk je aq bukak kan debat aq kat situ.. "Org yang tidak bertamadun perlu di singkirkan"... masuk je matrik!!! tp x bertamadun.. bey baik kau g sekolah pondok...
dgn hampa nak mati.. balik dgn sebuku roti kream  ye... sedih siot.. klu kat rmh.. cormfm2 dpt makan nasi.. plng2 telur kicap..
cik... saya ni dpt nasi putih je pon xpe... saya ade bilis smbal n kicap.. jadik lah cik... sedih ni
at the last cm sia2 je aq bngun2.. last2 mkn roti dgn milo je.. aaahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! bengkek aq tgok muke joyah n the geng...
ni lah first sahur aq kat matrik.. sedih.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

jom!! dah lame x karaok... xde org nk tmn kita nyanyi lah..
rndu nk memekak nyanyi kuat2..







Thursday, 7 July 2011

Bersih oh semak....

Hollaaaa!!! 
Yeah!!! hari ni mao balik...mayb balik..
nk je maki2 tentang bersih tu bagai.. bru cadang nak pakai baju kuning hari ni..dah kne halang.. so, dgn pakse rela pkai lah jubah aq yg black eye peace ni... hoho paneh.. tapi! demi jumaat yg penuh barakah ini.... aq rela.. weee!!! sama dengan apek pulak hari ini. apek!! sy nk jubah nnt awk pg mesir...hoho suke2 je oder.. nak! bayar!! igt apek cop duit??.. errr.. ok.. i will pay for you. hari ni maooo!! balik!! balik putra.. tp, mama xkasi balik. pasal bersih bagai tu lah.. dah bnyk roadblock... ayaaa!!! semak lah.. xbole nk lalu KL... 10sion... time2ni lah pulak hindu tu nk buat.. tp!! demi ayah aq yg aku cintai... yahooo!!! bole balik.. perak to putra...ayah kata..ayah cuba.. hahaha.. skrg ni..xde any commnt...
pasal bersih tu punya pasal.. hari ni..aq bawak balik bju kotor bnyk2..nk cmpak kat org yg bersih tu... hoho.. nak balik!!! frst time beb aq balik..
smlm adik aq yg paling nk kne pang dgn aq tu call... siot je..
 weh!! aq dpt cuti free.. aq pang krg.. yelah!! kau tu sekolah KL.. aq ni metrik hutan weh..
krg tak pasal2 bersih tu serang sekolah kau yg cntik bagai 'kolam AYER' kay tu.. sebot elok2 tao.. bukan AIR... tp.. Ayyeeerrrr... hoho.. chow!! ni blogging kat lab comp.. lctr xde.. hri ni 1jam je aq bljao.. tu pon lctr math!! yeah!!!

Tuesday, 5 July 2011

Dating...Ops!!! Outing

Salam...
Holla...dah lme x conteng-conteng..
weeknd hari tu aq out dgn mmber2..
dad mmber ade lak yg nk hntr n amik kami2... hehe.. so, aq done kan mane2 assgmnt..ponek wehh.. coz sabtu tu ade lari2....
hoho..ahad kol 10 aq dah tegak dah nk gerak.. 1 kreta kita sumbt 5 penumpang...padat gak lah..
Frst g Ipoh Parade, GM, than naik bas going to JJ....
sume pompan.. aleh2 smpi kat sana ade 1 guy ikot kte org... class mate.. adoooyyy... menyampah lak aq...
bru nk enjoy dgn pompan... ok..shopping2..
peh!! rmai lak yg dating...
hooooo...
balik2... balik..guy tu sumbat 1 kreta dgn kami... 5 kat blkg..guy tu kat depan.. cant imgn..aku meriba org. masa dah smpi matrik..sume klua nk scan kad...
ble depan pak gurd nk masuk balik tu palng x bole blah.. pak gurd tu pndg kita org.. dah la naik saga lama yg di sumbat 5 manusia yg tak seberapa nak kecik.. ala2 mak2 org gitu... dgn that guy sorg kat depan... tengaga smbil geleng kepala pak gurd tu... haha lawok giler

Friday, 1 July 2011

matrik?? knape mcm sekolah??

salam,
HHHHOOLLLAAaaaaa!!!!
Dah lame sgt2 x membelog..tgok si ema n mak kita.. cik tan2 rajin je blog memblog... sebab aq di sekoh.. what?! sekolah?? matrik ni aq rase mcm life kat sekolah... bru 1 bulan aq ddk kat sini.. brg aq dah kne rampas.. dah ade spotcheck mcm kat sekolah tu.. habis loker aq kne geledah...
yg aq palng x puas hati tu..
mmber klas aq yg ajk blog nye.. dia lah yg serbu bilik aq... chck punye chck..terkantaoibwk soket?? wht the F!!! xkan soket pon xbole bwk.. aq bukan nk gune sume plug kat soket tu pon... aq nk pnjg kan wire lah sengal... bengang gile babeng ni..
mane tak nye... roomate aq ni jnis suke tdo x kunci bilik...
dah 2x bilik kita org kne masuk...
mcm aleh2 ade je buku report aq n bju wawa..
hmmm..mcm hari khamis... aq sorg je balik awl.. pkul 1 dah hbis n xde klas.. klu aq tdo n kunci bilik, mcm xde function utk aq tdo... nnt roomate2 aq balik.. dorg tdo xknci pntu...
sakit hati aq... huhhh..dah lah dlm bilik ni aq sorg je yang bwk net book ni..panas gak klu2 aq chrge laptop...xkn nk tnggl je atas meja.. krg ade org masuk amik..free2 je...
hish!! pling2.. bg lah bwh soket yg wayer pnjg bagai tu.. dgn alasan yg paling x munasabahahhhhh...
watt tinggi sgt..nnt bole blackout.. wht THE!!!! xkan yg utk pnjg kan wayar pon x bole?? ni utk keslmtn beb..

ahhhhh!!!! 10sion.. dah la dgn assmnt bnyk gile n quiz lg...adehhh. hadapi dgn tng je lah...
hish!! backstble punye mmber... jaga lah kau.. xde mkne nk niru aq dah lps ni ye.. g mam lah kau.. nak sebat aq?? BAK DATANG!!!

energy save

jenguk-jenguk