BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 18 May 2011

6 tahun untuk menggu mu





salam,

what happnt to me dear??!!
smlm.. dan aku.. aku! makan 1 kali sehari.. tu pon lps di igt kan oleh apek.. slme ni aq mkn mcm biasa.. mcm org normal.. 3x sehari min.. knape ni?? dan hari ni aq ke sekolh mum .. n life mcm biase.. mkn mcm biase sbb aq x terperuk dlm bilik dan igt kat dia.. aq saje je membz kan diri supaya aq lupa saat aq bsme dia.. susah tao.. besndrian kat m'sia mcm ni sorg2.. nk ngadu kat dia nnt cume lalui skype je... korg igt mesir dgn m'sia tu dekat?mcm jarak bilik kau dgn toilet eyy?? xde mkne nye... 

what? 6 years??!! sape kata kejap?? aq dan dia je kata kejap.. kdg2 dia pon kata lama.. tp, aq kne ltak mind set aq yg 6 tahun itu adalh kejap... mcm pg sekolh rendah.. 6 tahun jugak betapa kat sekolh rendah..

6 tahun mnggu.. hope xde ape2... skrg aq yg perlu di baiki.. perngai aku.. melalak jugak hari2 utk nak ubah life style aq yg dlo nye havooks sana sini.. klua2 mlm.. lepak dgn guys suke hati aq je.. ckp dgn guys..skrg!! aq nk chnge utk kita.. aq kne jdik pendiam.. bercakap bila perlu. klu x.. angguk-angguk.. geleng-geleng.. angkat bahu.. tunjuk-tunjuk je.. jgn bercmpur dgn llki sgt.. tgok!! pompn pon x bole pcya.. mmber baik sndri pon bole backstbl.. mmg pehhh! ni kan llki.. nk bkwn itu kne hati2.. jgn mudah utk percaya.. friend for ever tu bullshit!! friend for ever aq adelah my future hubby.. tu lah for ever aq..
byg kan lah... dgn suami sndri pon x bole pcya sgt.. 99.99% je bole pcya.. tgok! kes skrg.. suami jual istri.. suami perngkap istri dgn dadah.. ape kes bro?? any commnt?

bak kata tok mama.. dia kat mesir tu xde ape2 insyallah..
awk kat sini ni.. jaga diri.. jgn cri lain.. setia lah.. klu rase mcm peh!!! cube igt balik pengorbanan dia dkt awk.. betapa bnyk dan besar nye..

 ye!!! dia bnyk bekorban utk sya...
dtg jauh2.. joho- ptjya.. evry month.. peh! dah mcm tunang dia plak aq ni.. dtg sini drve ok.. bday aq dia dtg... semata2 tu...
tido rmh mmbr lg...ahhh... bnyk2.. pling aq nk nangis.. dia ushe cpai kan ape yg aq nk.. aq nk dia jdik Doktr... tp, alahai.. pjlan utk dia jdik doktr tu.. menitik jugak air mata ni..
anis!! sabar... tabah.. cool.. dia bljar utk kau.. kau kan nk dia jdik doktr.. kau kan nk hidup sng dgn dia nnt.. so, utk mendapat satu kejayaan yg besar.. kita kne bersusah payah dri bawah..

doakan kami bhgia dan kekal dunia akhirat ya.. perlukan doa kamu semua..



<3 <3 <3 walau kita sentiasa jauh..tp, hati kita sentiasa dekat..

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk