BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 18 May 2011

24 hour miss u






salam,

OMG!! OMG!! belum 24 jam aq dah rndu
today.. dia dah pg..pg bljar. bukn pg jalan2.. anis!! anda kne phm bnde tu.. dia blja utk kita..
celik2 mata dia dah xda.. dia dah end call.. n go.. Agghhh!!! stress la mcm ni.. slalu pg2 dia yg kejut.. ngade2 suruh bngun.. dan aq ngade2 xnk bngun.. acltly nk dgr dia pjuk je..
how??? aq dah xdpt skype2 dgn dia dah.. aq nk dia.. nk tgok dia..

tolng lah..
serabut dah kepla ni. dah tak tentu arah jugak..
bru dia pg INTEC.. blom pg MESIR lg aq dah mcm ni.. knape ni anis?? tolng lah jgn mcm ni.. aq asik betapa dlm bilik dan tgok je net book ni... slalu bekoba2 nk bukak net book. skrg?? :(
dia kat sana wifi pon xde... cume bwk laptop yg xde gune ape2..
seb baik bole bwk phone...

tolng.. aq nk dia.. tp... dia dah pg dlo. aq perlu kan dia di saat akhr aq msuk matrik..
aq menyendiri lg seperti dlo.. hdup aq mula muram balik...
aq nk pg matrik awl bole? supaya aq dpt lupa kan saat aq bsama dia..aq nk membz kan diri.. spaya aq tak rasa kehilngn dia. klu aq mcm ni je.. bila igt dia, air mata ni terburai sendri..
aq tanak dia sdey bila aq sdey mcm ni.. pliz... aq hanya mampu berdoa dri jauh...





Dear! promiz.. saya akan cuba yg terbaik utk dpt 4flat.. saya nk jdik macam awk..
nak sekufu dgn awk..
awk tolng saya ya...

esok i wanna pg sekolh my mum..saya x bole tnggl rmh sorg2 tanpa dia...


:( :( :( :( (seharian menyendiri.. klua cuma apabila di suruh)

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk