BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 22 February 2011

hidup ni x selalu mudah

salam.
ontah lah..tatao nk ckp pe hr ni..hmm ni lah nk start aq merepek meraban..smpi xde tajuk nk jdik isu..
ni coret2 pon buat follower2 aq yg terhebat...
xnk update sehari mao bsing..dah update..mule mao kutuk...yg xpuas hati..nk maki aq plak..
xpe lah..aq coret2 ni b4 aq g PLKN..nnt kat sane mmg aq dah x igt dah dgn net book aq yg warna merah ni.. aq igt baju celorang celoreng jek...
so, nnt klu rndu..bce r post2 aq yg mengarut ni..




hmmm..aq g sunway medcl td..awl2 dah tpcak kat hosptl 5 star tuh..
haha cuak gle mase jumpe conslt tuh..
dah r ubt aq hilng...aq ckp kat dye ubt dah hbis telan dah...
padahal! hahahhaha

me: xnk admit lg mcm taon lps... errr
consltn: dik..nnt pg dkt kaunter..ckp awk dpt admit 1 mlm d rmh  sndri..
me : (mase dye ckp bpk cuak muke aq..ble dah hbis ayt dye..aq gelak nk tebarai perot aq)

best gak..mcm2 dye puji..hahaha.. hope x pg lg..mlz nk pg.


bole tny siket?
knpe ble aq ltk status kat fb single trang tang tang ade jek mamat2 nk masuk line.. nk2 yg badan b3$@^?? yg muke ala2 penjenayah pon ade..cuak aq. tros blok. hmmm...nk je letak mrrd..nnt kontroversi plak..byk plak spekulasi yg melanda..
smpi aq fed up ltk no status..hmm tu pon keadaan x stabil..



<3 <3 <3 (haha suke buat simbol ni)

<3 <3 <3 KJ.. thanx 4 nachat mlm td.. awk sgt phm saya.. hr ni start kje? kje rajen2 nnt bole blnje saya.

<3 <3 <3 weh..kau x suke eyy aq bg nme muaalap kat blog aq ni?
kau marah aq ke? xkn aq asik nk tulis nme kau..nnt marah pulak admire2 kau.. kau kan bnyk admire.. t rmai plak yg poke2 kau...
aq kesian kat kau. so, nme tu..aq jek gune kat blog.. dan hnya kau jek yg tao yg muaalap tu kau..
mcm tu jugak dgn nme laen..
mcm KJ, Kering, Oreo.. dorg je tao tu dorg..ade gak yg laen tao.. but, shhh...tu cume samaran kat blog jek.. aq x kutuk kau pon. klu kau rase x suke..bg tao tao. nnt aq ubah. aq x pakse kau trime..

0 comments:

energy save

jenguk-jenguk